Nyåpnet bakeri i Haugekvartalet

– Det har foreløpig gått litt over forventning, oppsummerer daglig leder Joseph Gillen dagen etter lanseringen av det nye bakeriet.

– Græb med deg noe godt i farta!

Publisert Sist oppdatert

- Det foreløpige konseptet vårt er at folk skal kunne stikke innom og grabbe med seg bakervarer eller salat i en lunsjpause eller etter arbeidstid, sier Joseph Gillen, daglig leder av nytt bakeri i Haugekvartalet. 

Bakeriet bærer det selvforklarende navnet Græb og det er foreløpig ingen sitteplasser i det lille lokalet. På sikt er det planer om noen enkle sitteplasser i form av barbord og stoler,  opplyser Gillen. 

Tidsperspektiv på ett år

Joseph Gillen er også daglig leder av 5 Etage som ligger i samme bygning som bakeriet. De ansatte jobber på begge stedene. 

– Foreløpig har det gått litt over forventning, sier han nøkternt dagen etter lanseringen. – Faktisk gikk det bedre i dag enn på åpningsdagen til tross for at vi da hadde knalltilbud på enkelte bakervarer.

Kanelsnurrer

Det dufter liflig av kanelsnurrene inne på Græb. Joseph Gillen er travelt opptatt med å ekspedere mens det bakes og fylles på i hyllene. – Det er kanelsnurrer og skolebrød det går mest av, opplyser Gillen. Han hadde trodd det største kunderushet skulle være etter arbeidstid når folk må stagge sulten, men opplever – iallfall på dag to – at folk strømmer til for å kjøpe lunsj på Græb. 

– Vi har et tidsperspektiv på ett år. Blir vi tatt godt imot kommer vi til å være her lenger.

Powered by Labrador CMS