Grueturneringen 23. - 25. august

SØRGER FOR STRØM OG OVERNATTING : – Nå er det ganske travelt ja, sier Terje Holter som er mannskap på Grueturneringen for tiende år på rad.

Hektisk innspurt til Grueturneringen

Publisert Sist oppdatert

Til helgen blir det fotballfest i Grue.  Dette er den 42. utgaven av Grueturneringen og som vanlig stiller gruesokningene opp for de unge håpefulle og deres foreldre og foresatte. 

Vi har tatt en prat med Terje Holter, til daglig vaktmester i Salgsfabrikken og Ask Media. Han medgir at det er travle dager nå som han også er med på forberedelsene til Grueturneringen. Terje har ansvaret for campingplassen med telt, lavvoer og campingvogner. 

År for år har campingfasilitetene blitt utvidet og forbedret. Mange lag og klubber bruker dette aktivt for å bygge og videreutvikle samholdet.  Arrangørene strekker seg så langt de kan for at hver klubb skal få ”sitt” område med gode muligheter for grilling og sosialt samvær.

Med innrykk av nærmere ti tusen fotballfrelste - barn i alderen seks til fjorten år og deres foreldre og foresatte - er kapasiteten nærmest sprengt ifølge arrangørene som sier at nå kan ikke turneringen vokse ytterligere. Det er i år som i fjor 320 lag som deltar. De tilreisende kommer fra store deler av Østlandet og enkelte lag fra Sverige. 

– Vi har måttet innkvartere 400 på Flisa pluss noen på skoler og i bedriftskantiner rundt omkring, forteller Holter.  

Han har i tillegg ansvaret for å bestille nok strøm og lage arbeidslister til de som skal renholde toalettene. Han trives tydeligvis med travelheten - dette er nemlig det tiende året han påtar seg å bidra til at alle tilreisende får overnattingsplass. 

Powered by Labrador CMS