Frokostpraten med Anja Kleven i Kjetils Bussreiser

MIL ETTER MIL: Anja Kleven og Kjetils Bussreiser tar folk med på turer over hele verden. De busser, de cruiser og de flyr.

Kort og fartsfylt ferie på Anja i Kjetils Bussreiser

Publisert Sist oppdatert

God morgen? – Ja, alltid en god morgen med Kjetils Bussreiser,  vettu! Anja Kleven er på Orknøyene og har nettopp fått i seg sitt vante knekkebrød med gulost. 

Resten av arbeidsdagen blir står ikke i stil med den trauste frokosten - ikke  den femdagers ferien hun og kollegaene har innvilget seg senere i juli heller. 

Sommeren er høysesong for Kjetils Bussreiser som har turer til alt fra Nordkapp til Gibraltar - med buss og båt og fly. Selskapet holder til på Skotterud med Kjetil Aasberg som eier og daglig leder. Nå har han og Anja tatt med seg en gruppe opplevelseslystne gjester på buss og cruise til Hamburg, Skottland, Island og Orknøyene.

Dagens frokost  ble inntatt på en cruisebåt som nå har ankommet Orknøyene. Om et par strakser går de i land for å "se litt nærmere på den norske tilhørigheten". 

 Sommeren er naturligvis høysesong for Kjetils Bussreiser og Kjetil & co legger vanligvis ferien sin til roligere tider.  Men i år gjør de et unntak og har innvilget seg selv fem dagers fri for å dra sammen på tur. – Gjett om jeg gleder meg, sier Anja: - Hold deg fast, vi skal  på Formel 1 i Belgia!

Powered by Labrador CMS