MENTORPROGRAMMET LEDERKRAFT 

ALLE ER VELKOMNE – Det spiller ingen rolle om du er i begynnelsen av din lederkarriére eller ønsker å bli leder i fremtiden, om du er i startgropa for å starte en bedrift eller allerede etablert i ditt område, sier Jannicke Mykkestue (til venstre) og Helga Helland i 7 sterke.

Nytt norsk-svensk program for kvinnelige ledere

Publisert Sist oppdatert

Ønsker du å utvikle deg som leder eller å utvikle andre ledere? 7 sterke i Innlandet og og IUC Stål & Verkstad i Värmland samarbeider om mentorprogrammet Lederkraft som retter seg mot kvinner i industrien.

Lederkraft

* Søknadsfrist for mentorer og deltakere: 1. september

* Programstart: 1. oktober 2024

* Programavslutning: 26. juni 2025

* Møter: En gang i måneden, 90 minutter per møte

* Kostnad: Programmet er gratis

* Neste program: Om du ikke kan delta nå, er det en ny mulighet til å søke høsten 2025

Programmet starter 1. oktober i år og pågår frem til juli 2025 med ett halvannen times møte i måneden – eller flere hvis det er et ønske fra partene.

Det koster ingenting å delta i programmet verken som kursdeltaker eller mentor.

Lederkraft er rettet mot kvinner som ønsker å fortsette å utvikle seg som ledere eller gründere innen industrien.

Deltakere og mentorer blir matchet

– Som deltaker gis du en unik mulighet til å få verdifull kunnskap og innsikt fra bransjeeksperter og ledere i både Värmland og Innlandet fylke, sier klyngeleder Helga Helland i 7 sterke. – Mentorene får på sin side muligheten til å dele kunnskap og erfaring med neste generasjon ledere og gründere. Samtidig vil du vokse i ditt eget lederskap.

Lederkraft omfatter både Värmland i Sverige og Innlandet i Norge. Deltakere og mentorer fra begge regioner blir matchet med hverandre.

– Dette gir en bredere plattform for nettverksbygging og læring, sier Jannicke S. Mykkestue, prosjektleder i 7sterke. – Sammen skaper vi et sterkt nettverk av ledere og gründere som inspirerer og støtter hverandre.

Programmet er en del av prosjektet  Grønn Industrivekst som finansieres av Interreg Svergie - Norge. 

 

 

Powered by Labrador CMS