FROKOSTPRATEN MED MAJ-BRITT BILLER, ODAL SPAREBANK

MÅ HA: Heldigvis for Maj-Britt Biller finnes det en godstol på jobben også! Banklokalene er dekorert med treverk og motiver fra skog og landbruk.

Tallknuser med grønne fingre

Publisert Sist oppdatert

Morgenstund har gull i munn for Maj-Britt Biller som spretter opp i sekstiden. Like etterpå dumper hun ned i favorittstolen med en stor kopp kaffe.

 

 – Jeg liker å ha god tid og starte dagen rolig.

Noen ganger tar hun en treningsøkt før jobben også.

Men godstolen og kaffekoppen er obligatorisk hver morgen. Der sitter hun og leser nyheter og sjekker i kalenderen sin hva som venter på jobben.

Flest damer på jobb, i mindretall hjemme

Maj-Britt er avdelingsbanksjef i Odal Sparebank på Kongsvinger. Planen i dag er å ha fokus på kundeoppfølging. – Jeg skal sikre at mitt team har alt de trenger for å møte kundenes forventninger.

Hjemme er hun eneste dame blant tre menn – to sønner og han hun er gift med. På jobben dominerer kvinnene i antall. Maj-Britt tror det skyldes bankens fleksible arbeidstider og muligheter for balanse mellom arbeid og fritid.

– Mange har det trangt

Akkurat nå er hun mest opptatt av hvordan banken kan tilpasse seg «de stadig skiftende økonomiske forholdene og fortsatt være en solid støttespiller for kundene». – Mange har det trangt økonomisk. Jeg ønsker at de skal føle seg trygge og godt ivaretatt hos oss. Tilstedeværelse for kunder har aldri vært så viktig som nå, sier hun. 

– Det betyr mye at vi som bank er klare til å gi råd om hvordan man best kan planlegge økonomien i en situasjon som fortsatt er preget av usikkerhet.

Blåser ut energi

Etter en dag på kontoret med tall og analyser trenger hun å få blåst ut litt energi. Da tar hun seg gjerne en treningsøkt, kanskje med noen låter fra Hit-paraden i Herdahlsparken på øret? Odal Sparebank var i sommer hovedsponsor for en musikalsk aften med flere av landets beste musikere.

Blir det tid til det, steller hun litt i hagen. Tallknuseren Maj-Britt har nemlig også grønne fingre.– Jeg er veldig glad i hagearbeid. Nå gjelder det å gjøre alt klart til vinteren og etter hvert en ny vår.

Dagen avsluttes gjerne der den startet – i godstolen hjemme.

Powered by Labrador CMS